dimecres, 4 de desembre del 2013

Taller de ràdio


Dimarts, 26 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO van assistir a un taller de ràdio amb Andreu Carpena, periodista i editor de la desapareguda RTVV.
Primer, al col·legi, els alumnes havien elaborat el guió d’un programa de ràdio, l’escaleta, la música, etc. Després, Andreu Carpena, els va ajudar a millorar el guió, modular la veu, entonar les oracions, van fer exercicis de respiració i dicció… És a dir, es van preparar per a gravar un programa de ràdio.


Per la vesprada, vam anar a Ràdio Cocentaina “La veu del Comtat” per gravar el programa magazine que havien preparat els alumnes, juntament amb Andreu Carpena. Paco Gadea va ser el tècnic de so que ens va ajudar a gravar el programa. (Està previst que s’emeta el dia 15 de desembre).


Aquest taller forma part del Projecte Fem ràdio.
Eguany, en l’assignatura de Valencià: llengua i literatura de 4t d’ESO, estem treballant per projectes, i comptem amb una ajuda econòmica de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per a la realització de projectes d’investigació i innovació educativa.
Mila Encarna Pascual
Professora de Llengua i Literatura