dijous, 19 de desembre del 2013

Campanya del Kilo


La passada setmana ens va visitar Mª José Jover, delegada de Càritas de la Vicaria VI. Les classes de 5é, 6é i ESO amb motiu de la campanya del quilo d'enguany van poder conèixer de mans de Ma José els distints projectes que Càritas porta endavant al nostre poble, un d'ells és l'ECONOMAT, una espècie de supermercat on les persones que ho necessiten poden acudir-hi per adquirir productes de neteja, d'higiene personal o aliments de diferent tipus, tot a un preu molt assequible.

Enguany, com ja haureu vist en la circular que tot l'alumnat del col·le ha rebut al respecte, els productes que aportareu són de neteja, higiene personal, sucre, tonyina, llet, cacau soluble, café soluble, crema de cacau... Tot allò que arrepleguem en la campanya anirà destinat a l'economat, i seran uns quants alumnes d'ESO amb Óscar, el professor de religió, els que el proper divendres ho porten tot allà. Així podran conèixer de primera mà els voluntaris que formen part d'este projecte.

Des d'ací agraïm a Mª José el seu temps i el fet de donar-nos a conéixer amb major detall totes aquelles iniciatives que Càritas porta endavant, no sols a Cocentaina sinó a les parròquies d'altres pobles.
Departament de pastoral