dilluns, 16 de desembre del 2013

Anem al cinema

El Hòbbit: un viatge inesperat

El pasado día 20 de noviembre, toda la ESO nos fuimos a ver la película El Hòbbit: un viatge inesperat. Es una película basada en el famoso best-seller de J.R. Tolkien El Señor de los Anillos.

La película cuenta la historia de un pequeño hobbit, llamado Bilbo Bolsón, que es llamado a la aventura junto a al mago Gandalf y su cuadrilla de enanos. Juntos emprenderán un viaje lleno de malvados trolls y tendrán que luchar junto con los elfos contra el clan de los trasgos. El final es sorpresa para quien quiera ver la película.

Sara Carbonell, 4t ESO
 
En llamas

El passat divendres 22 de novembre els alumnes de secundària del nostre col·legi anàrem al cine per veure la segona part de l'exitosa trilogia Els Jocs de la Fam: En Flames.

Ens resultà fascinant poder anar a veure aquesta pel·lícula, ja que molts de nosaltres som lectors de la trilogia i hem vist la primera part, també amb els nostres companys i professors.

Per a molts alumnes aquest film ens agradà molt  més que el primer. És per això que esperem impacients la tercera part Ocell de la Revolta el pròxim any a les nostres pantalles.

Araceli Tomás, 4t ESO