dijous, 30 de maig del 2013

8é Concurs Els millors relats breus juvenils de la província d'Alacant 2013

Arantzazu Abascal i Roger Jover, alumnes de 3r d'ESO, han sigut seleccionats dins dels 101 Millors relats. La distinció l'atorga el 8é Concurs Els millors relats breus juvenils de la província d'Alacant 2013.

Els seus relats han sigut publicats per ECU en un llibre conjunt: Els millors relats breus juvenils de la província d'Alacant 2013. El llibre el tindrem d'ací poc a la biblioteca escolar i qui vulga podrà llegir els seus relats.

A més a més, tenim un altre premi. L'organització dels concurs premia els 3 millors relats d'entre els 101 Millors relats. I ha sigut Arantzazu Abascal qui ha guanyat el 1r Premi ex aequo del 8é Concurs pel seu relat Ajuda'm. Tenim per tant doble alegria.



El premi el vam recollir el divendres, 17 de maig, a l'Auditori de la Diputació d'Alacant ADDA, en un acte molt emotiu, on va participar Faula Teatre, que ens va emocianar a tots amb el seu espectacle Alegria.

També recordem que en la convocatòria de l'any passat va ser també una alumna del nostre col·legi, Andrea Vilaplana, qui va guanyar el 3r Premi.