dijous, 7 de juny del 2012

Sopar solidàri a benefici d’HESED-Perú


El passat divendres 1 de juny a poqueta nit celebràrem al col·le el primer sopar solidari a benefici de l’ONGD franciscana HESED-Perú. Els objectius que buscàvem amb la realització d’esta activitat eren:
-       Potenciar i augmentar el coneixement de l’ONGD amb la que col·laborem habitualment.
-       Col·laborar econòmicament amb els projectes que es porten endavant al Perú. Els assistents podien fer-ho amb un donatiu voluntari i/o adquirint les butlletes per al sorteig que posteriorment es faria.
-       Passar una vesprada de convivència i compartir al col·le.
Assistiren en representació de la junta directiva de l’ONG tres membres: Lourdes, Teresa i Maria (les dos últimes germanes de Juan, franciscà de Carcaixent que actualment realitza la seua tasca pastoral com a bisbe al departament de Requena –Perú-). Va ser Maria qui ens parlà sobre la realitat de les zones de Perú on es desenvolupa el treball de l’ONG i dels projectes que amb la seua ajuda es porten a terme.
Després de la xarrada tots vam poder gaudir del menú del sopar a base de: pa, tomaca, oli, sal i meló d’alger. Una volta finalitzat el sopar es va procedir al sorteig d’un sopar per a dos al RESTAURANT OLEA de Cocentaina i d’una bicicleta.
Des d’ací volem agrair l’ajuda de tota la gent que ha col·laborat: el forn de pa que va regalar el pa per al sopar, la Cooperativa Agrícola de Cocentaina que ens va regalar l’oli, l’Ajuntament de Cocentaina que ens va facilitar totes les taules i cadires que vam necessitar, als alumnes de 4t d’ESO que organitzaren tallers de maquillatge, globoflèxia, polseres, collars… per als més menuts i com no, a tots els pares i mares que assistiren i que ens ajudaren a desmuntar-ho tot en un momentet. A tots GRÀCIES!!!!
La recaptació final va ser de 895€.

Equip de pastoral.