dijous, 3 de maig del 2012

I Taekwondo Alcoi Cocentaina Fightmaster

El passat dissabte 28 d’abril, el gimnàs del nostre col·le va acollir la realització del I Taekwondo Alcoi Cocentaina Fightmaster.


Organitzat per l’extraescolar de Taekwondo, assistiren un total de 48 xiquets i xiquetes provinents no sols del nostre col·le sinó també del gimnàs Club Taekwondo Alcoi i del Club THC.

Separats en diferents categories: Infantil, 1r cicle de Primària, 2n cicle de Primària, 3r cicle de Primària i ESO, els participants anaren passant per cadascuna de les deu proves en què s’estructurava l’activitat. En elles es van posar a prova l’habilitat, força, resistència, coordinació, velocitat, potència... de cadascun dels participants. Alguns dels pares i mares dels esportistes ens ajudaren en la realització de les proves i des d’ací volem agrair-los-ho. Els resultats per categories foren els següents:

  • Categoria Educació Infantil: 1a classificada Alicia, 2n classificat David, 3r classificat Alejandro i 4t classificat Bruno.
  • Categoria 1r Cicle de Primària: 1r classificat Rafael, 2a classificada Maria i 3a classificada Paula.
  • Categoria 2n Cicle de Primària: 1r classificat Gorka, 2n classificat Kiko, 3r classificat Carlos.
  • Categoria 3r Cicle de Primària: 1r classificat Gorka, 2n classificat Mario i 3a classificada Carlota.
  • Categoria ESO: 1r classificat Mateo, 2n classificat Guillermo i 3a classificada Elena.


  • Una volta proclamats aquells i aquelles que van obtenir una millor puntuació, es lliuraren els diplomes de participació a cada taekwondista i ho celebràrem amb un esmorzar a base de fruita fresca cortesia de l’AMPA del col·le. Vam aprofitar per recordar a tots els presents la importància de practicar uns hàbits de vida.

    I ara, a seguir preparant l’exhibició de les XIII Hores Esportives de Cocentaina en què participem des de ja fa un bon grapat d’anys.










    Mare meua, estic esgotat!