dimecres, 2 de maig del 2012

Aida ha guanyat un Sambori


Aida, alumna de 4t d’ESO, ha guanyat enguany el Premi Sambori comarcal (l’Alcoià-el Comtat), en la categoria “Segon cicle de Secundària”. Ara, el seu relat, juntament amb els relats guanyadors de les altres comarques, participaran en el Premi Sambori de la Comunitat Valenciana.

El divendres, 30 de març, vam anar al Teatre Principal d’Alcoi per recollir el premi, i allí li vam fer a Aida la fotografia que ara publiquem. El títol del relat és “Somnis. Una forma de viure”.

Participar en el concurs de relats Sambori sempre és un repte: has de crear una història i això no es fa en dos dies. Es necessita un procés de creació i de treball, tant dins de l’aula com fora a casa: argument, personatges, conflicte, desenllaç, ritme narratiu, versemblança, etc.

Doncs, això, participar està molt bé; però participar i guanyar… encara està millor, perquè de vegades anima a continuar.

Des d’ací, des del blog del col·legi, desitgem que el relat d’Aida passe a la final. I per a la resta d’alumnes que heu participat, 162 alumnes de Primària i Secundària, animar-vos a crear més relats. De vegades, escriure ens fa sentir-nos millor.

Valencià, llengua i literatura