dimecres, 22 de febrer del 2012

Celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Aquests dies hem tingut moltes activitats.

Una d’aquestes activitats, fou la del 30 de gener, aquest dia vam celebrar el “Dia de la pau i la no violència escolar”, que nosaltres anomenem DENIP.

Aquest any l’organització del dia ha segut lleugerament diferent. Les escoles ens hem juntat per a celebrar-ho. A la nostra escola, van vindre els xiquets i xiquetes del 3r cicle de primària del Real Blanc i del Bosco II. Ens va alegrar moltíssim rebre’ls ací, perquè així els vam poder ensenyar les nostres instal·lacions per tal de que quan vulguen tornar a vindre sàpiguen com és la nostra escola.

Per la vesprada, tots els alumnes del col·legi, des dels més xicotets als més majors vam fer un signe molt xulo en la placeta de la Creu.

Vam pegar unes mans sobre un colom, mireu la foto.



En cada ma havíem expressat un sentiment, un pensament o un desig de pau. La veritat que ens va quedar molt bé.

Tots vam cantar la cançò de la pau per a este any. Sabeu que tots els xiquets i xiquetes de Cocentaina ens la sabem? L’hem assajada durant uns quants dies a classe!

També varem fer una pregària per demanar-li al nostre Senyor que tots els nostres desitjos de Pau es complisquen. Nosaltres no desistirem, l’any que ve celebrarem este dia si cap amb més força!

VISCA LA PAU


Departament de Pastoral