dimecres, 16 de novembre del 2016

Activitats de setembre i octubre

El 26 de setembre era el Dia europeu de les llengües i l’alumnat de 3r de Secundària va organitzar l’activitat El nostre tresor lingüístic. Cadascú escollia la seua paraula preferida, l’escrivia en una cartolina i després les penjàvem en un dels corredors de Secundària. Hem participat l’alumnat d’Infantil, Primària i Secundària.

El 3 d’octubre per la vesprada el cor del col·legi Sant Francesc d’Assís va representar per a tots nosaltres el Trànsit de Sant Francesc. I el dia 4 d’octubre vam celebrar la festivitat del patró del nostre col·legi. El dia va estar ple d’activitats que ens van organitzar des del Departament de Pastoral. L’AMPA ens va convidar a esmorzar.


El 7 d’octubre l’alumnat d’Infantil i Primària va participar en el Correllengua. Alguns cursos han anat al CC El Teular per veure cinema. S’han realitzat ja les reunions d’inici de curs amb els pares i mares per informar-los de la marxa del curs.

Finalment aquesta setmana l’alumnat de 4t de Secundària està preparant el calendari per al 2017 amb fotos de tots nosaltres.