dijous, 8 de gener del 2015

Viatge a Barcelona


         Els passats dies 10,11 i 12 de desembre els alumnes de 2n i 3r d'ESO vam visitar la ciutat de Barcelona. Una ciutat modernista en la qual vam conéixer diferents aspectes i llocs d'aquesta època.
         La primera parada va ser al famós parc El Tibidabo,on vam aprendre el funcionament i la física d'algunes de les atraccions. Després de gaudir en aquest parc, ens vam translladar a la coneguda Sagrada Família, que encara que no vam entrar ens va cridar molt l'atenció.
         Al dia següent, ens dirigírem al Liceu, un teatre diferent als que estem acostumats a veure. Tot seguit realitzarem una activitat al casc antic de la ciutat que ens va portar al mercat de La Boqueria, al Palau de la Música, a la Plaça de Sant Jaume on es troba l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, la Catedral de Santa Eulàlia i la catedral de Santa Maria del Mar.
Per finalitzar aquest dia anàrem a La Casa Milà, més coneguda com La Pedrera, on ens explicàrem la història que porta darrere.
         L'última parada d'aquest viatge va ser al Museu de la ciència Cosmocaixa, on ens va impactar tots els invents.  Finalment , vam anar al Parc Güell, altra impressionant obra de Gaudí.
         Va ser un viatge que ens va servir per aprendre i conéixer un poc més Barcelona.
Aitana Castelló i Carme Jover
Alumnes de 3r d'ESO.