dimecres, 23 de juliol del 2014

Examen de taekwondo

Dissabte passat, després d’un tercer trimestre ple d’exhibicions (XIII Hores Esportives de Cocentaina i Fi de Curs al Teular), acabaven les activitats d’enguany organitzades per l’extraescolar de Taekwondo del col·le amb l’examen de passe de grau.

Un total de trenta-un taekwondistes es presentaven a l’examen per demostrar el que havien estat treballant i aprenent al llarg dels darrers mesos. Tots i cadascun d’ells van anar passant per grups de nivell per realitzar els diferents pumses (sèries establertes de moviments d’atac i defensa on s’arrepleguen la gran majoria de tècniques del Taekwondo) coresponents als graus a què optaven.

Segons el mestre Chung Jea Hyoung, director del Club Taekwondo Alcoi i mestre examinador, els xiquets i xiquetes que es presentaren a l’examen van demostrar una millora i un progrés dignes de la recompensa obtinguda.

Des d’ací volem destacar l’actuació tant de Xavi Santonja (1r ESO) com de Carlota Ferre (2n ESO). Tots dos optaven al cinturó roig/negre (negre infantil) i van demostrar sobradament ser mereixedors d’aquest grau: precisió tècnica, equilibri, concentració, força, esperit marcial…

Felicitats a tots els participants i… VOS ESPREM L’ANY QUE VE!!!