dimecres, 30 d’octubre del 2013

Correllengua 2013

Dimarts, 8 d’octubre, la flama del Correllengua va arribar un any més a Cocentaina i els col·legis la vam rebre, com ja és tradicional, al Pla.
A les 15, 15h els alumnes i mestres d’Infantil i Primària eixíem del Convent per dirigir-nos al Pla i reunir-nos amb els altres xiquets i xiquetes de Cocentaina.


Una vegada al Pla, el Manifest el van llegir els alumnes de 6é de Primària del CEIP Real Blanc i l’actuació va estar a càrrec del grup Trencaclosques Rodamons Teatre, que ens va fer passar una vesprada molt rítmica i agradable.

En finalitzar l’acte, vam tornar als nostres col·les contents i devanits, perquè ens ho havíem passat bé, i a més a més a l’endemà era la festa del 9 d’Octubre.
El Correllengua sempre és una ocasió meravellosa per a cantar, ballar, recitar o escoltar els nostres poetes. ACPV, enguany, ens ha proposat una unitat didàctica dedicada a Vicent-Andrés Estellés (amb motiu de l’Any Estellés) i un dels poemes escollits ha sigut La rosa de paper. L’hem escoltat, l’hem recitat, i fins i tot hem construït les nostres roses de paper. Esperem que les nostres roses duren per sempre…

 Alumnes de 5é de Primària.

Departament de Llengües