diumenge, 30 d’octubre del 2016

Inici de curs escolar



Vam començar el curs escolar 2016-2017 el dia 8 de setembre tots junts: Infantil, Primària, Secundària i ESO. Aquest curs l’iniciem amb un mateix lema per als 14 col·legis franciscans que formem part de la Província Immaculada Concepció: Vine a mi. M’acompanyes?

Com a novetat enguany s’han pintat al pati del col·legi jocs tradicionals perquè els xiquets i xiquetes puguen jugar: escacs, sambori i tres en ratlla.


També prompte comptarem amb un ascensor que comunique totes les plantes del col·legi. I a més l’AMPA ha instal·lat dues noves pissares digitals a l’aula de 4 anys d’Infantil i a 4t de Primària.

Contar-vos que el 22 de setembre per la vesprada va tindre lloc a Carcaixent un encontre del professorat franciscà al qual vam assistir el claustre del nostre col·legi. Junts: Ontinyent, Pego, Carcaixent i Alacant vam treballar en commissions pedagògiques per dissenyar activitats on hi participarem tots els col·legis.



S’ha constituït ja la Comissió mediambiental amb els nous membres que la formen aquest curs. Continuarem treballant amb el projecte Un pati més net, que vam encetar ara fa tres cursos. 



També estem elaborant noves línies d’actuació que se centraran a l’entorn més immediat: l’aula. Iniciatives que ja vos contarem en @InnovaSfassis i revistalacarabassa.blogspot.com.es

dimecres, 12 d’octubre del 2016

Dia europeu de les llengües



El dilluns 26 de setembre vam celebrar el Dia europeu de les llengües i l’alumnat de 3r d’ESO va organitzar una activitat on van participar Infantil, Primària i Secundària.

Vam crear el nostre tresor lingüístic amb les paraules més valuoses. Cada alumne escollia la paraula més important, aquella paraula més bonica.

Vam escriure les paraules en una cartolina i després l’alumnat de 3r d’ESO les va penjar en un dels corredors del col·legi.

Qui vinga al col·legi, que busque les paraules, el nostre tresor lingüístic en un dels corredors de Secundària.