diumenge, 25 de març del 2012

LES AVANTGUARDES

Durant la segona avaluació, els alumnes de 4t d’ESO hem fet aquests treballs sobre les Avantguardes, ja que són materia de les assignatures de Valencià i Castellà, i Encarna ens va donar l’opció de treballar els moviments i exposar-los a classe. Ens vam dividir en sis grups i cada grup va treballar diferents corrents, com per exemple:
  • Dadaisme, format per: Adela, Elena, Juanjo i Pablo.
  • Creacionisme i ultraisme: Maria, Paula, Neus i Guillermo.
  • Cubisme: Carolina, Marta, Raimon i Joel.
  • Avanguardisme: Aida, MºJosé, Manel i Bea.
  • Surrealisme: Maria, Meritxell, Pablo i Joan.
  • Futurisme: Anna, Gabri, Andrea i Ignacio.
Han sigut uns treballs molt el·laborats, ja que els vam treballar durant algunes hores de classe i van contar dos punts per a la nota de coneixements. Aquest treball ha sigut diferent i creatiu.
Anna, Maria, Maria i Carolina (4t ESO)





divendres, 23 de març del 2012

Nanos 2012

Aquests son els nanos que ferem al nostre col·le.











Els alumnes d'Infantil, visitàrem els nanos del Raval.










dijous, 8 de març del 2012

Carnestoltes 2012




ROSQUETES 2012



Com ja saben el dimecres 22 de febrer vam donar inici a la quaresma. Hi ha una tradició que precedix la quaresma consistent (com bé saben vostés) a realitzar llesques amb ou (rosquetes). Segons conta la tradició, es considerava com un excés o sobrealimentació abans de començar el temps de quaresma, temps que es caracteritzava pel dejuni i abstinència com a preparació  per a la Setmana Santa.

En el nostre col·legi tenim per costum recordar aquesta tradició i amb l'ajuda de tots els pares i mares, realitzem un esmorzar tots junts on mengem rosquetes amb xocolate i alguna que altra coseta més.

Com ja és habitual va ser un èxit en tots els aspectes, ja que acudí un gran nombre de pares i mares dels alumnes d’educació infantil. L’activitat va tindre lloc al menjador del col·legi i gràcies a la col·laboració mostrada per part de totes les famílies, vam poder compartir aquest esmorzar amb tot l’alumnat de primària que de segur, voldrà tornar a repetir l’any que ve.

Educació Infantil









dijous, 1 de març del 2012

DIMECRES DE CENDRA

El passat 22 de ferbrer, dimecres de cendra, va començar la quaresma, temps de canvi per esperar la resurrecció de Jesús. I és que per arribar a eixa resurrecció, hem d’anar transformant-nos poc a poc, netejant-nos i posant-nos “com a nous” per poder arribar així a la Pasqua, a la veritat.


Alumnat i professorat del col·legi vam participar en la celebració de la imposició de cendra a l’església del nostre col·le. Cada etapa ho va celebrar de manera diferent segons l’edat: cants, conte dramatitzat, lectura de la paraula de Déu, litúrgia penitencial, oració, ritu de la benedicció i imposició de la cendra… donant així pas a aquest temps litúrgic que de segur ens ajudarà a nivell personal.
Departament de pastoral.